High Tea

Bijkletsen met je vriendinnen of familie? Het High Tea arrangement is dan de ideale manier om gezellig te tafelen. Wij ontvangen jou en je gezelschap met een glas bubbels. Op tafel staat een grote theepot klaar met diverse theesoorten naar keuze. Voor de koffieliefhebbers inclusief een heerlijke Barista koffie!

Reserveer online

High tea arrangement / € 25,- p.p.

Het High Tea arrangement is een ware verwennerij met heerlijke hapjes en verse thee soorten. Bij dit 2,5 uur durend arrangement beginnen we de high tea met een verrassingsoepje, dat wordt gevolgd door een etagère vol zoetigheid en hartigheid. Gedurende de High tea serveren wij tussendoor warme hapjes. Inclusief onbeperkt thee. De High Tea kun je vanaf 2 personen reserveren.

 

Reserveren

Voor dit arrangement is vooraf reserveren verplicht. Reserveren kan tot uiterlijk 1 werkdag van te voren. Je kunt aanschuiven vanaf opening tot 2 uur voor sluitingstijd. Voor onze openingstijden verwijzen we je graag naar onze contactpagina met algemene informatie.

Reserveer een tafel

Vanwege de COVID-19 regels moeten wij je eerst wat vragen stellen voordat we je reservering kunnen accepteren. Doe daarom makkelijk en volledig anoniem de gezondheidscheck. We garanderen dat we jouw gegevens niet opslaan of verwerken.

Start de anonieme gezondheidscheck

Reserveren
Contact Gegevens
Bestellen? Chat met ons