High Tea

Bijkletsen met je vriendinnen of familie of heb je iets te vieren? Het High Tea arrangement is dan de ideale manier om gezellig te tafelen.

 

Reserveer online

High tea arrangement / € 29.75 p.p.

Het High Tea arrangement is een ware verwennerij met heerlijke hapjes en verse thee soorten. Bij dit 2,5 uur durend arrangement beginnen we de high tea met een verrassingsoepje, dat wordt gevolgd door een etagère vol luxe belegde broodjes. Gedurende de High tea serveren wij tussendoor 3x een warm hapje de high tea wordt afgesloten met een etagère vol zoetigheid en een dessert. Inclusief onbeperkt verse thee. De High Tea kun je vanaf 2 personen reserveren tot 15.30 uur.

 

Reserveren

Voor dit arrangement is vooraf reserveren verplicht. Reserveren voor de high tea dient u minimaal 1 dag van te voren te doen. De high tea is vanaf 12.00 uur tot 15.30 te reserveren. (Dit kunt u vermelden bij de reservering)

Heeft u allergieën, bent u vegetarisch, zwanger of geen visliefhebber dan kunt u dit bij uw reservering vermelden dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Heeft u een afmelding in uw gezelschap? Geef dit tijdig (1uur voor aanvang) aan ons door, zo kunnen wij daar rekening mee houden. Mocht u dit niet doorgegeven hebben dan zijn wij genoodzaakt de persoon wel in rekening te brengen. (Wij zetten alles hiervoor klaar en hebben de producten moeten voorbereiden en inkopen)

Reserveer een tafel

Klik op de button om een tafel te reserveren.

Reserveer een tafel