High Tea

Bijkletsen met je vriendinnen of familie of heb je iets te vieren? Het High Tea arrangement is dan de ideale manier om gezellig te tafelen.

 

Reserveer online

High tea arrangement / € 28.50 p.p.

Het High Tea arrangement is een ware verwennerij met heerlijke hapjes en verse thee soorten. Bij dit 2,5 uur durend arrangement beginnen we de high tea met een verrassingsoepje, dat wordt gevolgd door een etagère vol zoetigheid en luxe belegde broodjes. Gedurende de High tea serveren wij tussendoor 2x een warm hapje de high tea wordt afgesloten met een dessert. Inclusief onbeperkt thee. De High Tea kun je vanaf 2 personen reserveren tot 16.00 uur.

 

Reserveren

Voor dit arrangement is vooraf reserveren verplicht. Reserveren voor de high tea dient u minimaal 1 dag van te voren te doen. De high tea is vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur te reserveren. (Dit kunt u vermelden bij de reservering)

Op zondag reserveren wij geen high tea op ons terras! Wel kunt u in onze brasserie genieten van de high tea.

Reserveer een tafel

Vanwege de COVID-19 regels moeten wij je eerst wat vragen stellen voordat we je reservering kunnen accepteren. Doe daarom makkelijk en volledig anoniem de gezondheidscheck. We garanderen dat we jouw gegevens niet opslaan of verwerken.

Start de anonieme gezondheidscheck

Reserveren
Contact Gegevens
Reserveren? Chat met ons