Arrangementen

Bij Brasserie ’t Anker geniet je niet alleen van een lekkere lunch of een heerlijk diner, maar ook van diverse verrassende arrangementen. Wat dacht je van een heerlijke high tea met familie of vrienden? Wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet vervolgens van diverse lekkere kleine hapjes, zoet en hartig. Uiteraard met een grote pot thee op tafel. Of kies voor een high wine of high beer en ontdek mooie wijn of bier -spijs combinaties. Een ware traktatie!

Reserveer online

Arrangementen bij Brasserie ’t Anker

Iets te vieren? of gewoon even gezellig bijkletsen? Kom genieten van de arrangementen bij Brasserie ’t Anker. We bieden je een variatie aan arrangementen zoals een high tea, high wine of high beer en dat onder één dak. Kenmerkend aan onze arrangementen is de unieke ambiance en de ongedwongen gezellige sfeer in onze brasserie. Ben je op zoek naar een andere mogelijkheid? Informeer naar de mogelijkheden en wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

Brasserie ’t Anker

Op zoek naar een gezellige uitvalsbasis langs rivier de Maas? Welkom bij Brasserie ’t Anker. De plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen door de kookkunsten van onze kok tijdens een lunch of diner of geniet van diverse verrassende arrangementen zoals onze High Tea, High Beer en High Wine.