Arrangementen

Bij Brasserie ’t Anker geniet je niet alleen van een lekkere lunch of een heerlijk diner, maar ook van diverse verrassende arrangementen. Wat dacht je van een heerlijke high tea met familie of vrienden? genieten van diverse lekkere kleine hapjes, belegde broodjes en zoetigheid. Uiteraard met diverse soorten verse thee op tafel. Of kies voor een high wine en ontdek mooie wijn -spijs combinaties.  Of gezellig een middag\avond  genieten van kleine hapjes met ons taste & share arrangement, planken met een mix van diverse kleine hapjes.
Een ware traktatie!

De high tea en high wine/high wine dient u minimaal 2 dagen van te voren te reserveren en is te reserveren van 12.00 uur t\m 16.30 uur.

De taste en Share platters dient u miniamaal 1 dag van te voren te reserveren. vanaf 2 personen en per tafel.

Reserveer online

Arrangementen bij Brasserie ’t Anker

Iets te vieren? of gewoon even gezellig bijkletsen? Kom genieten van de arrangementen bij Brasserie ’t Anker. We bieden je een variatie aan arrangementen zoals een high tea, high wine of een taste & share platter en dat onder één dak. Kenmerkend aan onze arrangementen is de unieke ambiance en de ongedwongen gezellige sfeer in onze brasserie. Ben je op zoek naar een andere mogelijkheid? Informeer naar de mogelijkheden en wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

Brasserie ’t Anker

Op zoek naar een gezellige uitvalsbasis langs rivier de Maas? Welkom bij Brasserie ’t Anker. De plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen door de kookkunsten van onze kok tijdens een lunch of diner, borrel of geniet van diverse verrassende arrangementen zoals onze High Tea, High Wine of de taste & share platters. Of kom naar een thema avond met heerlijk eten en live muziek.

Bestellen? Chat met ons