Heerlijk dineren doe je bij Brasserie ’t Anker. Onze medewerkers zorgen voor een onvergetelijke ervaring. We bieden een gevarieerde menukaart waarbij je voor, tijdens en na de maaltijd kunt genieten van een heerlijk glas Franse of Italiaanse wijn. Kom langs en laat je verwennen door de kookkunsten van onze kok.
Dineren
Fingerfood & bites
Sharing is caring. Maak een selectie van kleine hapjes om samen te delen.
GARNALEN COCKTAIL
6,00
Hollandse garnalen cocktail | kropsla | cocktailsaus
RUNDER CARPACCIO
7,00
Truffelmayonaise | pijnboompitten | spekjes | rucola | Parmezaanse kaas
GEROOKTE ZALM
6,00
Met crostini’s
GEROOKTE PALING
7,00
Met crostini’s
BRUCHETTA POMODORI
4,00
PATA NEGRA
8,00
Met Spaanse ham
CRISPY SCRIMPS
8,00
Gamba’s in tempura | samba saus | kruiden
PULLED BAO
6,00
Broodje bapao | pulled pork | bbq saus
TOMATENSOEPJE
4,00
IBERICO RIBS
10,00
Spare ribs zonder bot | knoflooksaus | samba saus
GEBAKKEN AARDAPPELEN
3,00
PUNTZAK FRIET
3,00
Met mayonaise
Dineren
Voorgerechten
GARNALEN COCKTAIL
12,00
Hollandse garnalen | kropsla | huisgemaakte cocktailsaus
RUNDER CARPACCIO
14,00
Truffelmayonaise | pijnboompitten | spekjes | rucola | Parmezaanse kaas. (Supplement: Eendenleverkrullen + € 5,00)
DE VISROKERIJ
14,00
Gerookte zalm | gerookte paling | gerookte makreel- salade | Brioche toast
VITELLO TONNATO
13,00
Rose gebraden kalfsmuis | tonijnmayonaise | kappertjes | sashimi van tonijn
TRIO VAN CARPACCIO
14,00
Voor de echte carpaccio liefhebber! Carpaccio truffle | carpaccio basillicum | carpaccio pesto
DE TOREN VAN PISA
14,00
Vitello tonnato | carpaccio fonduta | bruchetta pomodori
CARPACCIO FONDUTA
14,00
Krokante bodem | carpaccio | romige saus van Par- mezaanse kaas | rucola | pijnboompitten
STEAK TARTAAR “DE KLASSIEKER”
15,00
Op klassieke wijze | pata negra | truffelmayonaise | gepocheerd ei dooier | crostini’s
GEGRATINEERDE CHAMPIGNONS
9,00
Champignons | knoflook | gegratineerd met oude kaas
GAMBA’S ANKER STYLE
14,00
Gamba’s in een jasje van spek | kruidenboter | hollandaisesaus | gegratineerd met oude kaas
PULLED BAO
10,00
Broodje bapao | pulled pork | bbq saus
SHARING = CARING (V.A. 2 PERS.)
15,00 p.p.
Een proeverij van voorgerechten om samen te delen
Dineren
Soepen
ZUPPA DI POMODORI
7,00
Van verse tomaten | basilicumroom
BISQUE VAN KREEFT
10,00
Met een garnituur van gamba | hollandse garnaaltjes | rivierkreeftstaartjes
Dineren
Hoofdgerechten
KALFSHAAS
29,00
Tagliatelle | krokante zwezerik | saus van bospaddenstoelen en truffel
TOURNEDOS
25,00
Keuze uit champignonsaus, pepersaus stroganoffsaus of bearnaisesaus(+2,00)
MIXED GRILL DE LUXE
28,00
Iberico ribs | ossenhaas | kalfshaas | knof- looksaus | sambasaus
SURF & TURF
27,00
Tournedos | gamba’s | romige knoflooksaus
CHATEAUBRIAND 600GR.
29,00 p.p.
Getrancheerde runder ossenhaas | champignonsaus, pepersaus stroganoffsaus of bearnaisesaus
IBERICO RIBS ASIAN STYLE
22,00
Spare ribs zonder bot van iberico varken | gebakken rijst | garnituur van zoetzuur
SATÉ BALI
23,00
Saté van ossenhaas | sajoer boontjes | satésaus | friet
SPARE RIBS
19,00
Huis gemarineerde spare ribs | koolsalade | friet | knoflooksaus
SCHNITZEL ‘T ANKER
20,00
Wienerschnitzel | champignons | ui | spek | gegratineerd met kaas | bourgondische saus
BURGER PULLED PORK
17,00
Pulled pork | suikersla | cheddarkaas | tomaat | augurk | bbq saus
WISSELENDE DAGHAP
15,00
Van maandag tot vrijdag heeft u keuze uit onze daghap. Elke dag een ander gerecht.
Kaasfondue
17,00 p.p.
Kaasfonduen vanaf 2 personen. Van maandag t/m vrijdag.
Dineren
Vis
KABELJAUW
24,00
Op de huid gebakken | Hollandse garnalen | saus van kreeft | aardappelpuree
ZALMFILET
21,00
Zalm met kruidenkorst | hollandaisesaus | aardappel puree
NOORDZEETONG
37,00
In roomboter gebakken | ravigottesaus
CATCH OF THE DAY
19,00
Dagelijks wisselend
Dineren
Vegetarisch
NO CHICKEN
17,00
Gewokte vegetarische kip | tauge | wokgroenten | gebakken rijst
Tagliatelle TARTUFO
16,00
Tagliatelle | romige saus van truffel | parmezaanse kaas
Dineren
Bijgerechten
GEMENGDE SALADE
3,00
KOOLSALADE
3,00
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
4,00
GEBAKKEN SPEKJES
4,00
GEPOFTE AARDAPPEL
4,00
Met zure room of kruidenboter
GEBAKKEN RIJST
4,00
Friet
2,00
GEBAKKEN AARDAPPELS
3,00
BOONTJES MET SPEK
3,00
WITLOF HAM / KAAS
3,00
Sauzen
2,00
Stroganoffsaus | pepersaus | champignonroomsaus | bearnaisesaus | satésaus | ravigottesaus | rodewijnsaus
Dineren
Dessert
Brownie
8,00
Brownie | sinaasappel | jus van grand manier | Vanilleijs | slagroom
OMA’S WENTELTEEFJES
8,00
Wentelteefjes van suikerbrood | kaneelijs | tokkelroom
CRÈME BRÛLÉE VAN KANEEL
8,00
Van appel | karamelsaus | yoghurtijs | slagroom
PASTEL DE NATA
8,00
Van peer | crème de patisserie | slagroom
Coupes
7,00
Vers gedraaid slagroomijs met een topping naar keuze: Warme chocoladesaus, Advocaat of Warme kersen