Brasserie

Op zoek naar een gezellige uitvalsbasis langs rivier de Maas? Welkom bij Brasserie ’t Anker. De plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten en waar u het echte vakantie gevoel krijgt. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen tijdens een lunch of diner door de kookkunsten van onze kok, geniet van een heerlijke cocktail of koffie met heerlijk gebak op ons terras of van onze verrassende arrangementen zoals High Tea of High borrel.

Heeft u iets te vieren? U kunt bij ‘t Anker ook terecht voor een verjaardags diner, feestje of  buffet/diner naar u wens.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Historie

Brasserie ’t Anker is een voormalig stoomgemaal. Het gebouw dateert van 1913 en droeg voorheen de naam “Leeuwense Sluis”. In december 1979 is het stoomgemaal verbouwd en geopend tot ‘Disco-Bar-Dancing De Schans’. Later werd de naam veranderd in ’t Anker. Sinds februari 2010 is hier Brasserie ’t Anker gevestigd.

 

Over ons

Brasserie ’t Anker is plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen door de kookkunsten van onze koks tijdens een lunch of diner.  Of bestel een cocktail met heerlijke bites of geniet van diverse verrassende arrangementen zoals onze High Tea of High borrel.

 

Openingstijden

  • Ma Gesloten
  • Di Gesloten
  • Wo 11:30- 22:00 uur
  • Do 11:30 - 22:00 uur.
  • Vr 11:30 - 22:00 uur.
  • Za 11:30 - 23:00 uur.
  • Zo 11:30 - 22:00 uur.

Onze keuken sluit 22.00 uur Alle feestdagen open! (Oudejaarsdag/nieuwjaarsdag uitgezonderd) Deze openingstijden gelden alleen voor de brasserie

 

Ons team

Als gastheer en gastvrouw zorgen wij (Gerco & Rianne) dat alles tot in de puntjes is verzorgd. We houden van een persoonlijke aanpak en heten je graag samen met onze medewerkers een gastvrij welkom.