Brasserie

Op zoek naar een gezellige uitvalsbasis langs rivier de Maas? Welkom bij Brasserie ’t Anker. De plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen tijdens een lunch of diner door de kookkunsten van onze kok, geniet van een heerlijke cocktail op ons terras of van onze verrassende arrangementen zoals High Tea, High Beer, High Wine of hapjes menu.

Historie

Brasserie ’t Anker is een voormalig stoomgemaal. Het gebouw dateert van 1913 en droeg voorheen de naam “Leeuwense Sluis”. In december 1979 is het stoomgemaal verbouwd en geopend tot ‘Disco-Bar-Dancing De Schans’. Later werd de naam veranderd in ’t Anker. Sinds februari 2010 is hier Brasserie ’t Anker gevestigd.

Meer informatie / bron: stoomgemalenmaasenwaal.nl

Over ons

Brasserie ’t Anker is plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen door de kookkunsten van onze kok tijdens een lunch of diner of geniet van diverse verrassende arrangementen zoals onze High Tea, High Beer en High Wine.

 

Openingstijden

  • Ma 11:00 - 21:00 uur
  • Di 11:00 - 21:00 uur
  • Wo 11:00 - 21:00 uur
  • Do 11:00 - 21:00 uur
  • Vr 11:00 - 21:00 uur
  • Za 11:00 - 21:00 uur
  • Zo 11:00 - 21:00 uur

Op maandag en dinsdag kunt u wel reserveren voor groepen, groter dan 15 personen. Alle feestdagen open, uitgezonderd oud & nieuw.

 

Ons team

Als gastheer en gastvrouw zorgen wij (Gerco & Rianne) dat alles tot in de puntjes is verzorgd. We houden van een persoonlijke aanpak en heten je graag samen met onze medewerkers een gastvrij welkom.

Bestellen? Chat met ons