Feesten & Partijen

Organiseer je speciaal voor een jubileum, verjaardag, huwelijk of bedrijf een uitgebreid feest of diner? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek en zorgen wij voor een gezellige aankleding en een uitstekende verzorging. In overleg en bij een groot aantal personen kun je ook exclusief gebruik maken van onze locatie. Jouw wensen zijn voor ons belangrijk en vormen de leidraad voor het feest! Daarom stemmen wij bij ieder feest zowel de gerechten als de drankjes en de ambiance af, op dat wat jij prettig vindt. Onze nostalgische locatie is geschikt voor feesten tot circa 110 personen, dus voor bijna elke gelegenheid geschikt!

i.v.m. de corona regels kunnen wij helaas geen feesten aannemen in onze brasserie. Wel stellen wij de brasserie beschikbaar vanaf 20 t/m 30 personen voor een diner, high tea, high wine of een leuk arrangement op maat. De brasserie is dan voor u alleen en zo kunnen wij de 1,5 meter garanderen. (ma t/m vrij)

De perfecte locatie voor een feest

Iets te vieren? Doe dat bij Brasserie ’t Anker. Onze locatie biedt prachtige mogelijkheden voor een succesvol en spetterend feest. Kom samen met je gezelschap en wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Vooraf kijken we samen naar de mogelijkheden en stemmen we het feest compleet af op jouw wensen. Inclusief cocktailbar of apres-ski hut. Ook beschikken we over voldoende parkeermogelijkheid voor al je gasten.

Professionele geluidsinstallatie

Uiteraard beschikken we over een professionele geluidsinstallatie. Onze installatie leent zich voor elk type feest. Van rustige akoestische muziek tot een uitbundige party. Uiteraard bepaal jij het thema.

Brasserie ’t Anker

Op zoek naar een gezellige uitvalsbasis langs rivier de Maas? Welkom bij Brasserie ’t Anker. De plek waar historie, sfeer, ambiance en heerlijke lekkernijen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zetten je graag in het zonnetje en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Laat je verrassen door de kookkunsten van onze kok tijdens een lunch of diner of geniet van diverse verrassende arrangementen zoals onze High Tea, High Beer en High Wine.

Bestellen? Chat met ons