Koningsdag 2023

donderdag 27 april 2023 om 16.00 uur

EEN LEKKER HOLLANDS FEESTJE🇳🇱🇳🇱🇳🇱

we gaan er weer een gezellige dag van maken op Koningsdag. Vanaf 16.00 uur kunt u bij ons gaan genieten van live muziek & food.

ETEN & DRINKEN
wij serveren deze dag heerlijke burgers, sate, vleesspiezen, visspiezen, taco’s & natuurlijk schnitzels. (Met Koningsdag kunt u geen keuze maken uit onze menu kaart) Wij hebben op deze dag een speciaal menu met heerlijke streetfood gerechten. Het eten kunt u afrekenen per pin of contant en wordt uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers. Drankjes kunnen op deze dag met munten worden voldaan. (De munten zijn verkrijgbaar bij ‘t Anker) De keuken sluit om 20.00 uur.

VOOR DE KINDEREN:

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan de kinderen. Voor de kleintjes hebben wij een springkussen op ons onder terras staan. Hier kunnen ze de straat niet oplopen want dit is volledig afgezet.

LIVE MUZIEK:

Feest dj Tijn zorgt dat hij gezellige knallers en mee lallers door de spiekers blaast. Zanger Justen De Wildt (Bekend van Hollandse nieuwe op sbs 6) zorgt voor nog meer gezelligheid met zijn Hollandse hits zoals bijvoorbeeld Esmeralda! Zanger Jaman zingt natuurlijk zijn gezellige Hollandse hits! De avond zal rond 21:30 uur eindigen.
Kortom het beloofd een gezellige dag te worden in Alphen aan de Maas.

TAFELS & RESERVEREN:

Wij hebben op deze dag maar een beperkt aantal zit tafels en sta tafels. Het is natuurlijk een feestdag dat betekend de voetjes van de vloer en gezellig mee zingen! Reserveren kan telefonisch, online of per whats app.
WEES ER SNEL BIJ VOL = VOL

WHATS APP: 0629515275

Tel: 0487562329

 

 

 

 

Reserveren? Chat met ons