High Wine

Bijkletsen met je vriendinnen of familie? Het High Wine arrangement is dan de ideale manier om gezellig te tafelen. Wij ontvangen jou en je gezelschap met een glas prosecco en een amuse van het huis. Daarna schenken we diverse wijnen, gecombineerd met overheerlijke lekkernijen.

Reserveer online

High Wine arrangement / € 32.50 p.p.

Bij dit 2,5 uur durend arrangement schenken wij heerlijke glazen wijn, gecombineerd met heerlijke bites. U wordt ontvangen met een heerlijke prosecco. We beginnen de high wine met een verrassingssoepje, wat wordt gevolgd door een etagère met fingerfoods & bites. Tussendoor wordt er 3 keer een warm gerechtje geserveerd met heerlijke bijpassende wijnen. Het idee is om de verschillende lekkernijen met de verschillende wijnen te combineren en zo heerlijke combinaties te ontdekken! Denk aan een minisoepje, kleine carpaccio, wrap met gerookte zalm, een heerlijk stukje vlees, vis en/of seizoensproducten. Tot slot serveren wij een zoete lekkernij om de proeverij mee af te sluiten.

 

Reserveren

Voor dit arrangement is vooraf reserveren verplicht. Reserveren kan tot uiterlijk 1 werkdag van te voren. Je kunt aanschuiven vanaf opening tot 2 uur voor sluitingstijd. Voor onze openingstijden verwijzen we je graag naar onze contactpagina met algemene informatie.

Bestellen? Chat met ons