High Beer

Gezellig tafelen met je vrienden of familie? Het High Beer arrangement is dan de ideale manier om gezellig onder het genot van een biertje en een lekker hapje bij elkaar te zijn. Wij ontvangen jou en je gezelschap met een glas seizoensbier van de tap. Daarna schenken we diverse speciaalbiertjes, gecombineerd met overheerlijke gerechtjes.

Reserveer online

High Beer arrangement / € 28,50 p.p.

Bij dit 2,5 uur durend arrangement schenken wij heerlijke glazen speciaalbier in verschillende soorten. Daarbij serveren we ook hartige hapjes. Het idee is om de verschillende lekkernijen met de verschillende speciaalbieren te combineren en zo heerlijke combinaties te ontdekken! Denk aan een minisoepje, kleine carpaccio, wrap met gerookte zalm, een heerlijk stukje vlees, kaas en/of seizoensproducten. Tot slot serveren wij een zoete lekkernij om de proeverij mee af te sluiten.

 

Reserveren

Voor dit arrangement is vooraf reserveren verplicht. Reserveren kan tot uiterlijk 1 werkdag van te voren. Je kunt aanschuiven vanaf opening tot 2 uur voor sluitingstijd. Voor onze openingstijden verwijzen we je graag naar onze contactpagina met algemene informatie.

Reserveer een tafel

Vanwege de COVID-19 regels moeten wij je eerst wat vragen stellen voordat we je reservering kunnen accepteren. Doe daarom makkelijk en volledig anoniem de gezondheidscheck. We garanderen dat we jouw gegevens niet opslaan of verwerken.

Start de anonieme gezondheidscheck

Reserveren
Contact Gegevens